Storbytur.no - Guider til din storbyferie Stockholm

Hotell i Stockholm

— søk og se rabatter for dine datoer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller
Sheraton Stockholm Hotel - Et 5-stjerners hotell i Stockholm Sheraton Stockholm Hotel


Ligger sentralt til, like i nærheten av sentralbanestasjonen. Fra hotellet er det gåavstand til mye av hva den svenske hovedstaden har å by på: Stockholms slott, shopping, aktiviteter og restauranter. På hotellet finner du både restaurant og bar, gode konferanse- og møtemuligheter, treningsrom og tilbud innen ulike former for massasje.
fra NOK 1175,-*
Stallmästaregården Hotel & Restaurant - Et 4-stjerners hotell i Stockholm Stallmästaregården Hotel & Restaurant


Hotellet i Brunnsviken er fra 1645, og tilbyr sine gjester overnatting på det eldste hotellet i Stockholm. Hotellet er anbefalt i Michelinguiden for 2008.
fra NOK 1217,-*
Hotel Kung Carl - Et 4-stjerners hotell i Stockholm Hotel Kung Carl


Hotellet ligger på Stureplan i sentrum av byen, nær trendy utetsteder, restauranter, shopping og attraksjoner som det berømte utendørsmuseet Skansen på øyen Djurgården. På Djurgården finner du også Gröna Lunds Tivoli og Vasamuseet.
fra NOK 837,-*
Radisson Blu Strand Hotel, Stockholm - Et 4-stjerners hotell i Stockholm Radisson Blu Strand Hotel, Stockholm


Et luksushotell, som tilbyr sine gjester førsteklasses service og fasiliteter med en fantastisk beliggenhet ved sjøen midt i bykjernen. Gamla Stan med sine sjarmerende trange gater, Stockholms slott og Nobelmuseet ligger like i nærheten.
fra NOK 1265,-*
Freys Hotel - Et 4-stjerners hotell i Stockholm Freys Hotel


Ligger i sentrum med kort vei til shopping og de største turistattraksjonene. Gamlebyen er kun en kort spasertur unna. Hotellet er ideelt for både forretningsreisende og turister. Det belgisk-inspirerte hotellet kan skilte med egen bar med over tre hundre belgiske ølsorter.
fra NOK 940,-*
Collector's Lady Hamilton Hotel - Et 4-stjerners hotell i Stockholm Collector's Lady Hamilton Hotel


Et romantisk hotell tilhørende familen Bengtsson. Hotellet ligger flott til på Storkyrkobrinken i Gamla Stan, kun noen få skritt unna kongepalasset.
fra NOK 960,-*
Collector's Lord Nelson Hotel - Et 3-stjerners hotell i Stockholm Collector's Lord Nelson Hotel


Det eldste hotellet til familien Bengtsson. Hotellet som ligger ideelt til i Gamla Stan, har tatt navn etter den engelske sjøhelten Lord Nelson, som vant slaget ved Trafalgar mot Napoleon.
fra NOK 795,-*
Hotel Birger Jarl - Et 4-stjerners hotell i Stockholm Hotel Birger Jarl


Ligger sentralt plassert i triangelet mellom Stureplan, Hötorget og Jarlaplan. Det stilfulle hotellet, som er designet og dekorert med hjelp av svenske arkitekter og interiørdesignere, ligger i nærheten av en rekke attraksjoner.
fra NOK 812,-*
Mornington Hotel Stockholm - Et 4-stjerners hotell i Stockholm Mornington Hotel Stockholm


Ligger i sentrum, ved Östermalmstorg. Mye av det storbyen har å by på finner du i spaseravstand fra hotellet, som for eksempel shoppingmuligheter, museer og teatre. Hotellet har blant annet bar, restaurant, treningsfasiliteter og lobby med bibliotek.
fra NOK 931,-*
Lydmar Hotel - Et 5-stjerners hotell i Stockholm Lydmar Hotel


Beliggende ved sjøen med flott utsikt mot Blasieholmen, Gamlebyen og Stockholms slott. Hotellet tilbyr overnatting på en av byens mest fornemme adresser.
fra NOK 2553,-*
* Prisene avhenger av når på året du reiser.

Bo godt i Stockholm

Finn hotell i Stockholm i ulike prisklasser. Sjekk priser og lokalisering, og finn overnatting i Sveriges hovedstad i dag. Her finner du alt fra billige hoteller til luksushoteller. For å finne gode tilbud på hotell kan det lønne seg å sjekke priser blant de mer enn 122 hotellene som finnes i Stockholm. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Grand Hôtel i StockholmBildet er av Grand Hôtel på Blasieholmen i Stockholm.
Foto: Gaute Nordvik
Stockholm er en av de vakreste og mest trendsettende storbyene i Norden.
Storbytur.no

Stockholm har blitt en mer og mer populær by å legge storbyferien til. Den svenske hovedstaden har en lang historie, og har siden 1200-tallet vært Sveriges politiske sentrum.

Stockholm er kjent for sin skjønnhet, noe du fort kan nikke anerkjennende til når du kommer til storbyen.

Byen strekker seg utover fjorten øyer, og nettopp byens nærhet til vann er med på å gjøre Stockholm til en spennende destinasjon.

Vakker arkitektur, spennende uteliv og et stort utvalg av hoteller som passer de flestes lommebok og krav til standard, vil i tillegg gjøre sitt til at din storbyferie til hovedstaden blir vellykket.

Stockholm: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Stockholm kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den perioden du skal besøke Stockholm, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller på fasiliteter du ønsker.

  • Om du ikke har fastsatte datoer for reisen til den svenske hovedstaden, kan du sortere de ulike hotell- og overnattingsmulighetene i menyen til høyre. Sorter for eksempel på stjerner, fra mer budsjettvennlige 1-stjerners hoteller til luksuriøse 5-stjerners hoteller.

Hotellnære attraksjoner og deler av Sveriges hovedstad med et bra tilbud av hoteller

Gamla Stan er gamlebyen i Stockholm, og består i hovedsak av øyen Stadsholmen og de omliggende småøyene Riddarholmen, Helgeandsholmen og Strømsborg.

Stockholms slott (Kungliga slottet) er den svenske monarkens offisielle residens. Slottet ligger i den nordlige delen av Gamla Stan på øyen Stadsholmen.

Nationalmuseum ligger flott til på Blasieholmen i det sentrale Stockholm. Museet inneholder eldre malerier, skulpturer, tegninger og grafikk samt kunstverk og design frem til i dag.

Sitemap | Om oss | Kontakt oss | Informasjonskapsler og personvern | Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2017