Storbytur.no - Guider til din storbyferie Stockholm

Hotell i Stockholm

— søk og se rabatter for dine datoer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller
Booking.com

Bo godt i Stockholm

Finn hotell i Stockholm i ulike prisklasser. Sjekk priser og lokalisering, og finn overnatting i Sveriges hovedstad i dag. Her finner du alt fra billige hoteller til luksushoteller. For å finne gode tilbud på hotell kan det lønne seg å sjekke priser blant de mer enn 118 hotellene som finnes i Stockholm. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Grand Hôtel i StockholmBildet er av Grand Hôtel på Blasieholmen i Stockholm.
Foto: Gaute Nordvik
Stockholm er en av de vakreste og mest trendsettende storbyene i Norden.
Storbytur.no

Stockholm har blitt en mer og mer populær by å legge storbyferien til. Den svenske hovedstaden har en lang historie, og har siden 1200-tallet vært Sveriges politiske sentrum.

Stockholm er kjent for sin skjønnhet, noe du fort kan nikke anerkjennende til når du kommer til storbyen.

Byen strekker seg utover fjorten øyer, og nettopp byens nærhet til vann er med på å gjøre Stockholm til en spennende destinasjon.

Vakker arkitektur, spennende uteliv og et stort utvalg av hoteller som passer de flestes lommebok og krav til standard, vil i tillegg gjøre sitt til at din storbyferie til hovedstaden blir vellykket.

Stockholm: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Stockholm kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den perioden du skal besøke Stockholm, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller på fasiliteter du ønsker.

  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Stockholms ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.

Hotellnære attraksjoner og deler av Sveriges hovedstad med et bra tilbud av hoteller

Gamla Stan er gamlebyen i Stockholm, og består i hovedsak av øyen Stadsholmen og de omliggende småøyene Riddarholmen, Helgeandsholmen og Strømsborg.

Stockholms slott (Kungliga slottet) er den svenske monarkens offisielle residens. Slottet ligger i den nordlige delen av Gamla Stan på øyen Stadsholmen.

Nationalmuseum ligger flott til på Blasieholmen i det sentrale Stockholm. Museet inneholder eldre malerier, skulpturer, tegninger og grafikk samt kunstverk og design frem til i dag.

Sitemap | Om oss | Kontakt oss | Informasjonskapsler og personvern | Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2017